lauantai 6. huhtikuuta 2013

Mätsäreissä

Tänään käytiin ensimmäisissä mätsäreissä! :) Jedi ravasi todella hienosti, mutta ei oikein malttanut seisoa. Tuloksena oli punainen nauha ilman sijoitusta; tosin tuomari ei meidän kohdalla osannut päättää joten molemmat saivat punaisen nauhan :D Näin oikein kuinka tuomari oli melkein viemässä vastaparille punaista nauhaa, mutta juuri sillä hetkellä Jedi ryhdistäytyi ja seisoi niin hienosti, että tuomaritäti muuttikin mielensä.




Mamma, koska on mun vuoro?

Tää on ihan tyhmää. Mennää kotii.

Osas se vähän söpistelläkin
Jedi hurmasi kaikki ohikulkijat kun istui niin nätisti ja rauhallisesti paikallaan, kun odotettii vuoroa. Jotkut tulivat ihan kehumaan sitä! Kaiken kaikkiaan, meillä molemmilla oli oikein kivaa. Vaikkei Jedi sijoittunutkaan, niin sai se silti purutikun, niin kuin kaikki jotka tulivat. Ainoa huono puoli oli hallin alusta - se on vanha kasivihuone ja pohja on sellasta ihme vihreää... juttua, mistä irtosi vihreää jauhoa kaikkialle. Kaikki koirat plus minun housut ja takki olivat lopulta ihan vihreitä.


Ensi sunnutaina on taas uusi mätsäri. Kiva kun tuli kevät vihdoinkin niin on taas kaikenlaisia tapahtumia, pääsee erkkariakin varten hyvin harjoittelemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti