sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Eka näyttely korkattu!

Eilen oltiin siis siellä erkkarissa, tulos oli PEK3. Ei kunniapalkintoa, ja siitä en yllättynyt yhtään - Jedin käytös oli aivan kauhea kehässä! ei malttanut pysyä paikallaan ja räksytti ja yritti mennä muiden yksilöarvostelun aikana ohi ravaavien kilpakumppaneiden perään... No, hyvää harjoitusta se oli silti. Ja sinänsä ihan ymmärrettävää, sillä se taisi olla aika väsynyt, koska pääsi nukkumaan normaalia myöhemmin turkin puunauksen vuoksi ja joutui heräämään jo viideltä. Ja ei se ole koskaan ollut samanlaisessa hulinassa.

Tuomarina oli siis Nina Janger ja arvostelu kuuluu näin:

"6 kk vanha. Rungoltaan vielä varsin kevyt. Hyvät korvat. Hyvä purenta. Kauniin väriset, hieman pyöreät silmät. Kuono-osa saa vielä pyöristyä. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä. Liikkeessä pyöristää ylälinjaa. Tässä vaiheessa vielä varsin ahdas liikkeissään ja saisi ottaa pidemmän askeleen. Ihastuttava luonne."

Melko hyvä siis. Suurin osa noista "virheistä" tulee luultavasti korjautumaan, kun ikää karttuu, ja noista liikkeistä sen verran, että oli varmaan aika hankala niitä arvostella, kun Jedi vilkuili koko ajan ympärilleen ja meni muutenkin vähän miten sattuu. En tiedä, olisiko arvostelu ollut siltä osalta yhtään erilainen, jos se olisi mennyt nätisti (niin kuin se on kyllä aina mätsäreissä ja näyttelyharjoituksissa mennyt). Erittäin onnellinen olen kuitenkin tuosta 'ihastuttava luonne' -kommentista!

Jedi täytti samana päivänä myös 6kk - iso poika siis! 




1 kommentti: