keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Muutamia videoita + hammastapaturma

Viimeksi harmittelin videoiden puutetta, niin tässäpä viime viikoilta molemmista :) Jedi kävi ohjatuissa treeneissä viime viikon maanantaina ja kisasi kolme rataa sunnuntaina. Kivaa menoa mutta pieniä virheitä, parhaasta radasta video.


Väärä putkensuu siinä tuli mutta olen niin ylpeä kepeistä - oli hankala kulma ja siihen monella hyvin kokeneellakin koiralla kaatui tämä rata. Olen tosi tyytyväinen myös loppuun, yritin rytmittää ja se onnistui! Aina niin kaarrattava Jedi liikkui varsin mukavasti loppusilmukat.


Loki pääsi Jedin lomassa hallille nyt kolmatta kertaa ja oppi kiertämään siivekettä. Ärsyttää, kun videolle kolme pätkää tulivat täysin päinvastaisessa järjsetyksessä, mutta antaa olla kun tuonkin eteen taistelin :D Alussa siis viimeinen pätkä, jossa kokeilin yhdistää kiertämistä putkeenkin. Aika haparoivaahan se oli, mutta pennun aivonystyrät kyllä raksuttivat mukavasti. :) Voi kuitenkin hyvin palata askelta taaksepäin sitten kun se taas joskus menee tekemään aksahommia hallille. Kotona ollaan nyt treenailtu pelkkää kiertämistä myös.

Tosi mukava pennun kanssa on treenailla, kun se on paitsi tosi ahne myös tosi taistelunhaluinen. Niin hullu se on leikkimään että tässä eräänä päivänä sen kulmahammas katkesi, kun leikitin sitä - eikä pentu edes huomannut mitään. o_O Ihan mukavat pari milliä oli kulmuri lyhentynyt ja vertakin siitä vähän tuli. Pitää soittaa eläinlääkärille, mitä tuon kanssa sitten tekisi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti