maanantai 2. lokakuuta 2017

Pentu kasvaa ja kehittyy

Aika kuluu kuin nopeutettuna eikä blogipäivityksillekään tunnu löytyvän aikaa. Loki on jo yli 4 kk vanha nuorukainen eikä omaan silmään enää yhtään pentumainen. :)

4kk, 34 cm ja 5,5 kg
Pentunen on jo aivan hurjan taitava, vaikka en ole mitään kiirettä pitänyt asioiden treenaamisessa. Tärkeimpänä olen pitänyt maltin ja itsehillinnän opettelemista, ja se on jo tosi hyvällä mallilla. Loki on melko rauhallinen luonteeltaan muutenkin niin vähällä treenillä ollaan edistytty nopeasti. Pari kertaa ollaan käyty jo ohjatuissakin treeneissä, kerran näyttelyharjoituksissa ja kaksi kertaa tokossa. Loki on mun oikea lapsitähti <3 Se on niin innoissaan kaikesta tekemisestä, keskittyy ihan täysillä eikä ota häiriötä paljon mistään. Tästä on hyvä jatkaa. :)

Hampaidenvaihtokin on aloitettu... :DPari kertaa Loki on myös hömpötellyt agijuttuja kun olen Jedin kanssa treenaillut. Leikkimistä ja putkeen menoa. Videotakin olen ottanut mutta tällä hetkellä minulla ei ole mitään videonmuokkausohjelmaa niin en viitsi laittaa videota, josta 80% on "ylimääräistä" leikkiä ja höpsöttelyä. Ihka ekoista "agitreeneistä" Kouvolan kisoissa reilu kuukausi sitten on kuitenkin tällainen pätkä.
Molemmat pojat ovat päässeet myös käymään kahdessa mätsärissä syyskuun puolella. Loki esiintyy jo oikein nätisti, vähän tietysti pentumaista malttamattomuutta mutta ollaan saatu kehuja meidän yhteistyöstä ja olen itse ollut pentuseen valtavan tyytyväinen. Jedi puolestaan on ollut ihan liekeissä, esiintynyt ihan eri tavalla kuin esimerkiksi elokuussa näyttelyissä. Seissyt kuin patsas ja esittää suorastaan itse itsensä. Se selvästi tietää, mitä tullaan tekemään. Niinpä molemmat ovat kantaneet myös palkintoja kotiin! Loki ensimmäisissä mätsäreissään SIN2 ja toisissa SIN3. Luokat olivat isoja joten tosi hieno suoritus sijoittua. :) Jedi puolestaan oli ensin PUN1 (ikinä aiemmin ei olla voitettu punaisia!) ja BIS5 ja toisissa mätsäreissä PUN3. Hienot pojat, nyt on reilusti kotona ruokaa, pokaaleja ja kaikenlaista tilpehööriä - palkinnot ovat olleet ruhtinaallisia.Eilen ilmoitin Jedin kuukauden tauon jälkeen agilitykisoihin ja Lokin ensimmäisiin pentunäyttelyihinsä. Nyt on intoa koiratapahtumiin,  on  niin mukavaa harrastaa kahden innokkaan ja iloisen karvakasan kanssa. Pitää muistaa arvostaa sitä mahdollisuutta ja nauttia kaikesta, mitä yhdessä voi tehdä. :)

Moikka vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti