sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Oikean fiiliksen löytyminen

Piirinmestikset takana! Olipahan, kuten arvelinkin, hauska kisata. Kisakuume palasi. Oli myös rankka päivä, joten ihan lyhyesti nyt vain.

En ehtinyt näitä kisoja jännittää paljoakaan kun olen keskittynyt kouluun. Ehdottoman hyvä juttu - en kerännyt niitä samoja paineita mitä oli viime kisoissa. Oli itsellä hyvä fiilis ja se näkyi radoilla, liikuin paremmin ja siten myös Jedikin liikkui paremmin. Korosti vain omaa ajatusta siitä, että ei ne tulokset vaan se fiilis, vaikkakin usein ne tuloksetkin onnistuvat silloin kun on oikea fiilis.

A-agilityrata hylyksi. Kepit oli superit ja hylky tuli juuri siinä missä arvelinkin. Jedi hakee takaakierrot niin helposti. Positiivista oli myös hyvä irtoaminen putkiin!B-hyppyradalta NOLLA! Ei tosin mikään kaunein, kaarrokset paukkuivat ja ihanneaikakin alittui vain reilulla kahdella sekunnilla. Mutta nolla kuitenkin :)
 Joukkueradalla huono A, luulin jo meidän saaneen siitä vitonen. Lopussa täysin typerä virhe, täysin samanlainen kohta kuin kahdella edellisellä radalla ja minä en tee päällejuoksua loppuun asti. Huoh. Vitonen siis. Meidän joukkueen yhteistulos oli 20 rv ja melkein kymmenen sekuntia yliaikaa, tulos kuitenkin! Sijoututtiin viidensiksi kuudesta joukkueesta.


Ehkäpä tästä alkaa SM-nollien kerääminen...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti