sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Parit nollat kasassa

Syksy on saapunut. Mikään ei huvita. Olen ollut tosi laiska treenaamaan ja vielä laiskempi blogin kanssa. Parit kisat ollaan kuitenkin käyty kisaamassa!

Mikkelissä oltiin pari viikkoa sitten. Eka rata meni säätämiseksi paitsi radalla (kolme kieltoa eli hylky) ja kuvaamisen kanssa. Ehkä tosta vähän selvää saa.Tokalla radalla Jedi taisi hämmentyä varjoista, jolloin itsekin menin hämilleni ja unohdin radankin. Oli se silti ruma nolla :D Sijoituksilla ei toki juhlittu, oltaisko oltu yhdeksänsiä.Vika rata oli mielestäni näistä kolmesta kaikkein paras, vaikka hylyksi menikin. Pitääpä kerrata putki-puomi-erotteluja...Eilen oltiin kotikentällä, tällä kertaa oli itsellä vähän parempi fiilis kisaamiseen, sellaista tervettä pientä jännistystä ja innostusta hommaan. Ekalla radalla vähän vielä haettiin molemmat, kaarroksia ja kontakteilla vähän hidastelua mutta nolla tuli. Ihanneaika alittui juuri ja juuri! Tyytyväinen saa kuitenkin olla että tuli ylipäätään nolla, yllättävän vähän niitä tällä radalla tuli vaikka olikin mielestäni aika helppo rata ja kisaajakin ihan kivasti.Tokalla radalla kontaktit oli superit! Harmi vain että tuli yksi tyhmä kielto ja yksi melkein-kielto.Vika rata oli sitten tähän mennessä paras meiltä kolmosissa. Nolla ja sijoitus ihan hienosti kolmas, jäi useampi nollatulos meidän taakse! Kyllä Jedistäkin aina joskus löytyy sitä riittävää vauhtia pärjätä :)


Nyt olisi sitten SM-nollista kasassa 4/7. Alan kyllä uskoa että me pystytään ne saamaan kasaan, jopa se tuplakin; meidän nollavarmuus on nyt tullut varsin hyväksi kolmosissakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti