lauantai 8. kesäkuuta 2013

Katse menneisyyteen

Runollinen otsikko, eikös? Katsoin läpi vanhoja kuvia, jotka luulin menettäneeni koneen ollessa huollossa. Onneksi ne kuitenkin löytyivät. Samalla löysin videoita kakara-Jedistä, ja tuli ikävä sitä pikkuturrukaa... Nyyh, minä niin kaipaan sitä pennuntuoksua ja kömpelöitä pikku tassuja.

Nämä videot ovat ihan siltä ajalta kun en vielä pitänyt blogia.

Ensimmäistä päivää kotona:


9 viikkoa, jouluaattona

                    
10 viikkoa ja pahanteossa :D
        

3 kk vanhana

(Sori noi kummalliset musiikit, mutta kun mä lässytän joka videolla niin paljon että alkoi nolottaa :D)
 
Vaikka Jedi onkin nyt teini-ikäinen ja välillä aika kauheakin, niin silti on ihan kauhea pentukuume. Ne on vaan niin ihania turrukoita. Sheltin ohella houkuttaisi mittelspitz ja kaukaisena haaveena nahkacollie... ja vielä kaukaisempana bordercollie, mutta en pystyisi moiselle ikinä tarjoamaan tarpeeksi.

Olisi mielenkiintoista saada teiltä lukijoilta kommentteja, että mikä sai päätymään juuri siihen koirarotuun? Mitä rotuja oli vaihtoehdoissa ja mietinnässä? :)
 
 

3 kommenttia:

 1. Mähän olen ikuinen lapinkoiraihminen, eikä mulle koskaan pitänyt muuta rotua tullakaan. Toki haaveilin monestakin, ja haaveilen vieläkin (riiseni, valkkari, karkeakarvainen mäykky, walesinspringeri...). Mies ei tutustuessamme ollut yhtään koiratietoinen, mutta joskus koirakirjoja selatessamme katse pysähtyi sheltin kohdalle ja kommenttina oli "tommosen mä voisin vaikka ottaa!" Mutta mä kapinoin vastaan. Muutimme kerrostalokaksioon, kaksi vanhempieni luona asuvaa lappalaistyttöä olivat meillä viikon hoidossa. Oli syksy ja satoi kaatamalla vettä, ja myös mun mielipide tulevan koiran rodun suhteen alkoi kallistua pois lappalaisesta. Kaksi märkää ja kuraista lapintyttöä näissä neliöissä oli yksinkertaisesti liikaa. Lopulta ryhdyin perehtymään sheltteihin ja totesinkin ne ihan kivan tuntuisiksi kavereiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän kanss mietin sheltin rinnalla lapinkoiraa, mutta päädyin juurikin shelttiin kompaktimman koon vuoksi :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista