sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Tauon aika

Ei ollut onni suopeampi Kouvolassa tai Kotkassakaan, eli SM-kisat ei tänä vuonna kutsu. Oikeastaan oli jo muutenkin ollut fiilis, että ehkä ei olla sinne vielä valmiita, joten ei haittaa vaikka  se yksi nolla jäikin puuttumaan. :)

 Päästiin silti Kotkassa kolmannelle sijalle vitosella, joka oli ihan superia menoa siihen asti, kunnes en uskaltanut tehdä saksalaista loppuun asti, jäin jälkeen ja tuli kielto. Silti tuntui että Jedi kulki hyvin ja minäkin ohjasin hyvin, joten ihan todella tyytyväinen olin (vaikka taas serti meni ihan hyppysistä).


 Lopussa levisi koko homma mutta alkuun olen niin tyytyväinen <3


Nyt on hyvä aika pitää vähän taukoa, juhlia omia ylppäreitäni ja sitten vähän aikaa vain treenailla ja valmistauta loppukesän kisoihin. Tyytyväinen olen siihen, että kerrankin päästiin kisaamaan säännöllisesti nyt tänä keväänä. Viime vuonna etenkin oli vain yksittäisiä kisoja silloin tällöin.

Käytiin tällä viikolla mätsärissäkin pitkästä, pitkästä aikaa. Vastoin epäilyksiäni Jedi tiesi täsmälleen, mitä pitää tehdä ja tarjosi odotellessakin seisomista koko ajan. Kehässäkin se esiintyi hienosti ja tultii punaisten kolmansiksi :) Taitaa olla niin että ainakin yhdet näyttelyt käväistäisiin tänä vuonna, olisi niin mielenkiintoista tietää mitä Jedistä nyt sanotaan. Ainakin sillä on paljon enemmän massaa kuin viime kerralla.


Toivottavasti kohta sääkin lämpenisi ja päästäisiin usein uimaan. :) Kerran jo mentiin rannalle ja Jedi meni ihan vapaaehtoisesti uimaan! Olen iloinen ihan siitä syystä, että uiminen on hyvää lihashuoltoa agiakin ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti