maanantai 20. lokakuuta 2014

Aikuisikä

Tänään juhlitaan!


Jedi täyttää siis jo kaksi vuotta. Ei kyllä tunnu vielä lainkaan siltä, viimeksi tänä aamuna Jedi sai kunnon iloisuus-/pentuhepulin kun minä heräsin. Pikku ilopilleri <3

"Lahjaksi" Jedi sai heijastinliivin. Meillä oli sille jo kaupasta ostettu liivi, mutta sitä on hankala säätää ja se valuu aina toiselle sivulle. Nyt on sopivan napakka ja oikean mittainen liivi noin uroskoiraa ajatellen...

Tosimiehet pitää pinkkiä ylläään asenteella!
Toteutus oli tällaista tajunnanvirtavirkkausta, joten tulos on vähän sen mukainen. Toisesta nappi"listasta" tuli vähän liian pitkä ja tarkoitus oli laittaa selkään vain yksi iso sydän, mutta nappikaupassa ei ollut kuin heijastinnauhaa niin piti tyytyä vähän pienempiin.


Lanka on Redheart Reflective, joka siis sisältää yhden säikeen heijastavaa materiaalia mutta se ei mielestäni riittänyt joten päädyin lisäämään heijastimia.

Lisäksi Jedi sai isovanhemmiltani kaulapantaan kiinnitettävän magneetin. Esitteen mukaan sen pitäisi lievittää kipuja, parantaa verenkiertoa ja ties mitä. Vähän olen epäileväinen mutta eihän sitä koskaan tiedä! :) On se ainakin ihan nätti koriste jos ei muuta!


Veikkaan kuitenkin että Jedin mielestä paras lahja oli se, kun vietimme pienen temppuhetken, ja se, kun se sai metsässä juosta käpyjen perässä ja kiipeillä kivillä, ja se kun illalla mennään agilitytreeneihin. :) Kohta aionkin pitää parin kuukauden tauon agilitystä. Meillä olisi tällä viikolla ollut agilitykoulutus, mutta kun aikaa ja paikkaa jouduttiin siirtämään niin ilmoitin että emme pääsekään. Samana päivänä on toki mätsäri, jonne on kiva päästä, mutta suurin syy on se ettei vaan ole tarpeeksi motivaatiota tällä hetkellä. Toivottavasti tauon jälkeen sekä minä että Jedi puhkumme intoa!

1 kommentti: