tiistai 19. helmikuuta 2013

Tuleehan hammaskeiju?

Voi että, meidän pikku poika taitaakin olla jo aika iso. Eilen oli jo rako hurmaavassa hammasrivissä, ja muutkin nököhampaat heiluvat jo. Kohta sillä on varmaan sillainen ekaluokkalaisen hymy. :D Olin suunnitellu että ottaisin ensimmäisen hampaan talteen, mutta enhän mä sitä mistään löytänyt. Varmaan pistänyt poskeensa.

Maanantaina oltiin pentukurssilla, kolmas kerta. Ihan mukavasti meni, aluksi Jedi yritti niiiin paljon taas leikkiä vaan muiden kanssa, mutta lopussa kun harjoteltiin vähän erilaisia leikkimisiä, niin että kaikki leikkivät koiriensa kanssa ja otin siinä vähän häiriötreeniä, istu-maahan-seiso- tyyliä. Hienosti keskitty, mamman pikku mussukka!


Kaksi asiaa on nyt meillä muodostunut ongelmaksi. Ensimmäinen on autoilu, toi kuolaa aina hirvittävästi ja on selvästi alkanut karttelemaan koppaansa sekä autoa. Ei ole kivaa pakottaa sitä autoon, mutta ei ole oikein muuta vaihtoehtoa. Ostettiin DAP-suihkettakin, muttei siitä ole mitään merkittävää apua ollut. Pitänee alkaa hiljalleen totuttamaan sitä uudestaan autoiluun.


Toinen asia on syöminen. Tai siis nirsoilu. Jedi ei tahdo päivässä syödä kuin yhden annoksen (annetaan siis kaksi ateriaa päivässä) ja siitäkin vain puolet. Toivottavasti se olisi vain hampaidenlähtöön liittyvää ja menis ohi, on nimittäin aika ärsyttävää!


(Ostin tolle muuten broilerinsydämiä ja keitin niitä melkein viis tuntia, hirveä vaiva, eikä se ees niistä pahemmin tykkää. Hymph!)


Treenien jälkeen iski väsyväsy

Uusista hampaista pitää pitää oooikein hyvä huoli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti