sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Pentuagilitya

Tässä marraskuun aikana ollaan käyty huimat kaksi kertaa treenaamassa. Jedi on muistutellut hieman kontakteja ja välistävetoja, ja niistä ei kameran muistiongelmien vuoksi ole videoita - ja ihan tylsiä rutiinitreenejä ne ovat olleetkin :D Loki sen sijaan on mennyt harppauksittain eteenpäin aksahommissa!

Ensin se oppi menemään muitakin, kuin lyhyitä, suoria putkia:Seuraavalla kerralla se oppikin silmänräpäyksessä menemään esteitä ja päästiin tekemään jo tällaisia juttuja:Mikään kiire meillä ei ole ja tosi laiskasti ja harvoin ollaan treenattu, mutta Loki on vaan ollut aivan supernopea oppimaan. Tykkään ihan mielettömästi sen asenteesta. <3


Tässä viikko takaperin käytiin myös molempien kanssa taas mätsärissä, jossa kaikki menikin lopulta aika katastrofaalisesti. :D Lokilla on ehkä aavistus murrosikää jo ilmassa, kiinnostaa hajut ja häiriöt enemmän kuin aiemmin. Siitä huolimatta se oli kehässä oikein kivasti ja saikin punaisen nauhan. Jedi taas on luottomiehiä ja punainen nauha sillekin. Noh, pienten ja pentujen punaisten kehät osuivat tietenkin todella pahasti päällekkäin. Pienessä stressissä ensin menin Jedin kanssa kehään, mutta sinne astuessa se alkoikin heti näyttää siltä, että aikoo kakata. Äkkiä siis syliin ja ulos hallista. Sieltä sitten juoksujalkaa takaisin kehään, ja siinä vaiheessa olisi ollut Lokinkin vuoro mennä nauhakehään. En sentään ollut yksin liikenteessä, vaan sain äidin ilmoittamaan, että Loki ei vielä voi tulla kun esittäjä on toisessa kehässä.

 Jedin kanssa oltiin sitten juuri päästy seisomaan kehässä, kun Loki ilmestyi jalkoihin. Tuli vissiin hieman ikävä ja se oli äitiltä karannut suoraan meidän luo. Loki syliin ja äitiä etsimään. Jedin kanssa päästiin sitten vihdoin ja viimein keskittymään ihan vain siihen esiintymiseen. Kaikella tällä jäätävällä sähläyksellä ole sekä ihan hyvä että huonompi lopputulos: Jedi yllättäen voitti punaisten kehän, kun taas Loki ei oikein malttanut keskittyä, kun lopulta nappasin sen ja mentiin kiireellä kehään, joka oli ainakin viisi minuuttia meitä odotellut. :D BIS-kehässä Jedi ei enää menestynyt.

Ainakin oli mieleenpainuva mätsäri, aika pitkään nauratti kun oli vaan niin paljon sählinkiä yhteen syssyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti