tiistai 16. toukokuuta 2017

Joka kerta jotain pientä vikaa

Meillä on nyt jonkun aikaa ollut yhtä agirataa vailla SM-tulokset kasassa. Nyt on tuntunut kyllä siltä että sitä ei vaan millään saada aikaan :D Kotkassa saatiin kyllä kaksi nollaa, mutta ne olivat molemmat hypäreiltä. Siitä seuraavat kisat oli Mikkelissä, ja tehtiin siellä hyvää rata kolmanneksi viimeiselle esteelle, jolloin Jedi sitten livahtikin väärältä puolelta estettä - taisin itse alkaa jo mielessä riemuitsemaan nollasta jolloin ohjaus herpaantui.



Sitten kisattiin Orimattilassa, olin ensimmäistä kertaa ihan yksin kisaamassa joten videota en saanut. Ensimmäisen radan jälkeen riemuitsin että jes, nyt saatiin aginolla, mutta se olikin mennyt 0,70 sekuntia yliajalle... :D Jedi arpoi puomia ja keinua ja meni ne tosi hitaasti joten siinä sitten aikaa kuluikin liikaa. Toisella radalla se meni ne Jedin standardeilla superisti mutta se rata menikin sitten nipinnapin hylyksi.


Nyt sunnuntaina kisattiin Pyhtäällä kolme tosi hyvää rataa, mutta nollia ei saatu aikaan. Ensimmäisellä hyppyradalla juoksin itse väärään suuntaan loppusuoralla, joten hylyksi meni. Toisella radalla Jedi tiputti riman muuten hyvällä radalla, viimeinen rata oli väärää putkensuuta lukuunottamatta hienoa menoa.







Vähän kyllä ärsyttää ja huvittaa että aina käy jotain pientä ettei se nolla onnistu :D Ja että juuri nyt käy tällaisia juttuja. Koskaan ennen ei ole mennyt yliajalle ja rima on tippunut kisoissa vain yhden kerran aiemmin. Tuo viimeisin rata jäi vielä kaivelemaan senkin takia että nollalla oltaisiin ansaittu serti; nollia oli vain kaksi koko radalla ja serti olisi voinut siirtyä kolmannelle. Mutta sellaista tämä laji on, paljon on taitojen ohella kiinni ihan vaan sattumasta ja tuurista.


Jos nyt  sitten sunnuntaina kotikisoissa tärppäisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti