sunnuntai 16. elokuuta 2015

Edes joku tulos

Kisaviikonloppu oli aika rankka, mutta onneksi en ratahenkilönä saanut ihan kaikkia lihaksia kipeiksi joten juoksukin onnistui sunnuntaina omilla radoilla. Ainoastaan uudet lenkkarit saivat jalat rakoille, mutta kunhan saan ne sisäänajettua niin kyllä kelpaa agia juosta, ostin nimittäin risojen peruslenkkareiden tilalle Salomonin Speedcrossit!

Kisojen saldona oli kaksi hylkyä ja yksi vitonen. Ei sentään toista triplahyllyä heti perään. Hylkyradatkin olivat ihan kohtuullisen hyviä ja varsin pienestä kiinni, mutta silti jäi vähän sellainen pettynyt maku suuhun. Oma pää on vielä ihan pyörällä radan aikana ja ohjaus ihan kamalaa joten hankalahan siinä on onnistua. Tämän lisäksi Jedin vauhti tuntui hitaamman puoleiselta ja meni A:n aika tahmeasti, osui juuri ja juuri kontaktille. Lieköhän sillä sittenkin vielä jumeja vai mikä vaivaa...

Hyppyradalla tyhmä kökkivä valssi, joten hyppy meni toiselta puolelta. Pari putkea piti myös käydä väärästä päästä. Kepit olivat kuitenkin aika hienot, uskalsin ottaa etumatkaa, ja olin ihan tyytyväinen loppuun muutenkin.Eka agirata ihan kivaa menoa, monet kaarteet vain paukkuivat. Jäin tuijottamaan, miten Jedi osuu A:n alastulon kontaktiin ja myöhässähän sitä sitten oltiin.Vikalla agiradalla sain sitten täytettyä päivän tavoitteen: joku tulos olisi kiva saada... Kepeiltä vitonen, avokulmia on tullut ihan liian vähän treenattua. Ennen puomia menin sekaisin persjätöissäni ja oli ihan hilkulla ettei mennyt hylyksi. Puomi oli hidas ja Jedihän jopa varastikin alussa, joten vaikka tämä oli noin tuloksellisesti päivän paras rata niin kovin tyytyväinen en silti ollut.Nyt ensimmäisenä unta kaaliin ja toiseksi pientä "kisataukoa"... Eli vasta kolmen viikon päästä piirinmestiksiin. Junior SM jäi pois kalenterista koska ei vaan jaksa käydä tekemässä sellaista reissua parin radan tähden. Löytyy sitä arvokisatuntua niistä piirinmestaruuksistakin!

2 kommenttia:

  1. Hienoja ratoja, olihan noissa paljon hyvää! :) kyllä niihin voi olla tyytyväinen. Pieniä virheitä, joita kannattaa keskittyä korjaamaan yksi kerrallaan. Staran kanssa kisoissa tuli ilmi vaikka mitä treenattavaa, joten otin tavoitteeksi, että seuraavissa kisoissa yritän välttää sen ja sen virheen, mikä edellisissä kisoissa tuli. Toki treenilista kasvoi, mutta helpotti huomattavasti jos yritti keskittyä vain yhteen ongelmakohtaan kerrallaan. Nollat tulee kun on tullakseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kyllä samaa mieltä että oli niitä hyviäkin pätkiä. Tulee vaan unohdettua ne hyvät osat ja keskityttyä huonoihin :D Joo, pitää ehdottomasti aina vähän laittaa muistiin mikä onnistuu ja mikä ei. Ekalla radalla tein ihan samanlaisen ratkaisun kun pari viikkoa sitten kisoissa, tuon valssailun, ja lopputulos oli täsmälleen sama eli Jedi haki takaakiertona... Vikalla radalla sentään tajusin vähän samantyyppisessä kohdassa vaihtaa siihen persjättöön ja hyppykin meni oikealta puolelta. Kun vaan aina muistaisi nämä jutut, typerä mieli menee aina sen saman kaavan mukaan...

      Poista