maanantai 8. kesäkuuta 2015

Treenivideoita

2.5. oli siis Tuija Kokkosen koulutus. Tällasta rataa oli tarjolla:


..joka oli oikeastaan yllättävän helpolta vaikuttava, paitsi paperilla niin myös luonnossakin. En sitten itedä onko meidän taidot kehittyneet vai sattuiko vaan normaalia helpompi rata, hah. Kokonaan ei menty kertaakaan, keskityttiin enemmän pätkiin. Lähinnä tehtiin alusta kasiin asti ja sitten keinulta loppuun. Kyllä ne välijututkin taidettiin kerran rääpäistä mutta ei siinä ollut mitään ongelmaa.

Alussa vaikeinta oli vitosen ja kutosen väli. Välistävedot ja sen sukulaiset on edelleen meille tosi hankalia. Lopulta kohdassa toimi ihan perusveto, mutta kokeiltiin myös vastakäännöksellä. Lopussa kelloteltiin ja vastakäännös oli kolme sadasosaa nopeampi vaihtoehto, ei siis merkittävää eroa, etenkin kun huomioi virhemarginaalit. Toinen kohta johon keskityttiin oli keinulta numerolle 18, siinä kokeiltiin ohjata molemmilta puolilta mutta en enää muista kumpi oli nopeampi tapa - tässäkään ei kai tullut mitään merkittävää eroa.

Videota nyt siis vain ihan lopusta, kun kelloteltiin muutamia vaihtoehtoja. Se oli itse asiassa aika hauskaa, sai vähän osviittaa mikä on meille paras vaihtoehto vaikkei tällä kertaa suuria eroja huomattukaan. Ei siis olla koskaan aiemmin kellotettu ohjauskuvioita.

Sunnuntaina käväistiin pitkästä aikaa vapaatreenamassa. Nyt sitten aloitettiin kunnolla se juoksu-A, kerran treenattiin huhtikuun lopussa mutta siihen se jäi sillä kertaa taukoilun ja omien kiireiden takia. Nyt aloitettiin suoraan vähän korkeammalta, kun viimeksi ei ollut mitään ongelmaa. Nytkin suurin osa oli hyviä kahden laukan osumia, muutama yhden laukan osuma ja vissiin yksi yhden laukan suoritus ilman osumaa - kahteen laukkaan kuitenkin pyritään. Onneksi on kokenutta treeniseuraa, mulla on ollut mielessä vaan se että täytyy saada Jedi menemään mahdollisimman lujaa mutta kun alkoi tulla yhden laukan osumia niin tuli neuvo aloittaa ihan A:n juuresta, ei siis pitkää matkaa ennen sitä. Olisin kuvitellut että Jedi menee ihan hitaasti ja/tai ravaamalla koko esteen, mutta hienosti se meni täysiä silti! Olen vähän aliarvioinut sitä, kyllä siltä löytyy sitä vauhtiakin!


Täytyy katsoa miten askellus menee kun vielä nostetaan korkeutta, täytyykö turvautua pumppereiden apuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti