keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kiireistä

Olen itse tällä hetkellä hyvin kiireinen, mikä toki nostattaa taas sitä huonon omatunnon potemista. Iltaisin joudun juoksemaan balettitreeneissä, enkä ehdi viedä Jediä lenkeille saatika sitten treenailla. Onneksi kuitenkin on muitakin ihmisiä taloudessa, mutta koska muut eivät uskalla pitää Jediä vapaana niin metsälenkit on nyt hyvin harvassa. Jedi on kuitenkin päässyt koirapuistossa tapaamaan taas Lumia, taitaa olla koirulit nyt olla ystävystyneet kun leikit löytyy jo tosi helposti :)

Meillä on ollut Jedin kanssa ollut vähän ongelmia yhteisen sävelen kanssa viime aikoina. Juoksuiset nartut on vähän sekoittaneet pikkumiehen päätä, eikä sille ole ruoka maistunut pariin päivään. Se on siis täten taas laihtunut. Voisin alkaa stressata tästä, mutta en taida jaksaa. Olkoon anorektikko jos niin halajaa. Nartut on ollut mielessä myös mätsäreissä. Käväistiin viime torstaina ja tänään. Jedin esiintyminen on ollut hyvin kaukana siitä hienoudesta jota se aiemmin väläytteli. Saatiin silti torstaina sijoitukseksi sinisten kolmas, tänään saatiin punainen nauha ilman sijoitusta. Olipahan muuten kerrankin oikeasti käytännölliset palkinnot, vaikkei ollutkaan mitään koiralle! Sain suklaata ja pahviset, taitettavat kaiuttimet. Toisin kuin Jedille, minulle kyllä kelpaa aina kaikki ruoka eikä minulla kaiuttimia ollutkaan ;) Onkin tullut saatua kaikista koiranristiäisistä jo niin monta köysilelua että kaapit pursuaa.

Joka kerta on muuten mätsäreissä tullut useampi ihminen ihastelemaan kuinka kiltisti Jedi on häkissään tai kuinka hupsulta se näyttää kun se kurkkii. Ei ole mun ikinä tarvinnut pelätä että se sieltä karkaisi vaikka jätänkin tuon yläluukun aina auki, Jedi jää vaan sinne söpösti kurkkimaan maailman menoa :)

Tää kuukausihan piti olla agilityvapaa, mutta suunnataan kuitenkin huomenna mölleihin ja sunnuntaina koulutukseen. Vähän jo vatsanpohjasta kutkuttelee... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti