torstai 22. helmikuuta 2018

Uuden vuoden hommat


Viimeisin posetuskuva, Loki 8 kk
Niin sitä ollaankin jo vuodessa 2018. Mistäs sitä aloittaisikaan - ainakin Loki on jo 9 kk vanha komistus! Ja teini-ikää pukkaa, eniten sen huomaa siitä että lenkillä pitää haukkua etenkin vastaantulevat koirat... Noin kuukausi sitten piti haukkua myös ihmiset ja kaikki ihmeellinen, niin että ainakin jonkun verran ollaan edistytty.
    Sen sijaan toko-/arkitottelevaisuustreeneissä Loki keskittyy aina ihan 110%, ei lähde fokus minusta vaikka joku koira pääsisi haistelemaan sitä. Lokissa on aika lailla työkoiran vikaa, kun ollaan "töissä" niin silloin ei mikään voi häiritä. Aika makea pentu. <3

Mitä tehdään?

Agilitya ollaan tämän vuoden puolella tehty huimat kaksi kertaa. :D Jedi on ollut aika mahtava, viimeksi se teki tosi hienoja keinuja ja puomeja - niissä kun yleensä meillä sitä aikaa menee. Jedi nyt on vaan jo niin vanha, viisas ja kiltti, helppoa sen kanssa on treenata näin laiskasti.
       Loki sen sijaan on pelkkää tulta ja tappuraa radalla, mutta voi hitsi kun se on niin nopea oppimaan. Hyppyjen ja putkien lisäksi se on nyt oppinut renkaan ainakin yksittäisenä. Jälleen kerran se oppi tosi äkkiä kun vaan pääsi pari kertaa palkkaamaan oikeasta toiminnasta, sitten sitä pitikin jo hyppiä edestakaisin. :D Harmittaa kun on aika vähän mitään videomateriaalia, mulla on vähän ongelmia sekä kuvaus- että editointiasioissa. Tällaset pätkät Lokista kuitenkin. :)

En kyllä ymmärrä, miten Loki on jo noin taitava, koska ollaan treenattu kuitenkin tosi vähän ja aina kuukauden tai kahden välein vaan. Tuo viimeisinkin oli vasta viides kerta, kun treenattiin enemmänkin kuin vain yhtä estettä. Joku taitaa multa salaa käydä sitä kouluttamassa! :D Mutta jospa sitä kohta voisi alkaa jo hiljalleen enemmänkin treenaamaan, kun Lokinkin fysiikka koko ajan kehittyy paremmaksi. Mikään kiire meillä ei kuitenkaan ole. :)


Ollaan tietysti myös nautittu kauniista pakkaspäivistä järven jäällä. Toivottavasti olisi kivoja ulkoilukelejä pidempäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti