sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Lasten suusta se totuus tulee


Ai että, vieläkin naurattaa! Pari päivää sitten oltiin tulossa lenkiltä, kun naapurimme pyysi josko voisivat lapsenlapsensa kanssa vähän moikata Jediä. Toki tämä kävi ja Jedi olikin todella nätisti ja rauhallisesti 1,5-vuotiaan lapsukaisen rapsuteltavana ja taputeltavana. Tämä naapurini sitten sanoi lapsenlapselleen että eikös olekin ihana hauva, johon taapero hyvin topakasti vastasi että "EI!" :D Sain sitten selitystä että pieni ei osaa puhua ja ei on ainoita sanoja mitä vielä osaa sanoa. Joka tapauksessa mulla oli kamalan hauskaa, ei sitä aina voi kaikkia miellyttä!



Hauskoista taaperoista agilityyn. Möllikisoissa meni kontaktit jokseenkin huonosti, ja ilokseni kouluttajamme muisti pienen valituksen asiasta ja maanantaina olikin sitten luvassa hyvin simppeli rata, jossa oli kaikki kontaktiesteet. Päästiin siis vähän korjailemaan kisavireen aiheuttamia virheitä. Suureksi yllätykseni voisi melkein sanoa että ne sujuivat aika täydellisesti! Puomi oli vauhdikas ja Jedi pysähtyi täsmällisesti, keinu sujui nopeammin kuin koskaan ja Jedi meni ihan päähän asti, A:lla tuli tosi nopeasti ja varmasti. Ajattelin silti mennä vähän kertailemaan itsekseni perjantaina. Tällä kertaa vauhtia oli selvästi vähemmän, mutta pistäisin sen sen piikkiin että ei ollut radan osana ja vire oli paljon alempana. Varmaan parempi jättää kontaktien ylimääräinen treenaaminen vähemmälle, Jedillä on kuitenkin selvä käsitys mitä sen pitää tehdä. Toivon mukaan vauhtia tulee sitten tottumuksen myötä, jos ei, niin mietitään uudelleen mitä tehdään.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Kunhan puomi sujuisi hieman vauhdikkaammin niin olisin erittäin tyytyväinen, mutta näillä mennään toistaiseksi. :)

      Poista