sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Pientä kontaktitreeniä

Kahdet viimeiset ohjatut on menneet ihan superisti, Jedi on ollut täynnä intoa ja lelua repinyt kera hurjan murinan ja haukunnan. Ollaan myös saatu aina loppujen lopuksi uudet jutut ja ohjauskuviot toimimaan. Ainoa huono puoli on ollut se ettei ole ollut ketään kuvaamassa! Ikinä ei voi kaikea saada.

Tänään käytiin sitten vapaatreenaamassa vähän muistuttelemassa kontakteja. Voi että miten tyytyväinen olin, jälleen kerran, kun treeniä lopeteltiin. Ihan pienet kontaktien muistuttelut siis vain tehtiin, jokaista muutama toisto, mutta kun kaikki menee suunnitelmien mukaan niin mitäpä muuta voisi pyytääkään.

Puomilla ekalla toistolla Jedi varasti, mutta muuten meni aika hyvin. Se oli ihan mukavan nopea verrattuna ~ kuukauden takaiseen kun tuskastelin vähän sen hitauden kanssa. Huomattava kehitys, toki se voisi olla nopeampikin, mutta se kyllä vaikeuttaisi Jedin pysähtymistä. Suunnitelmissa olisi jossain hamassa tulevaisuudessa rakentaa puomille myös juoksukontaktit, niin että Jedi osaisi molemmat ja kisoissa pystyisin valitsemaan sen tavan joka siihen rataan sopii. Ykkösissä ja kakkosissa tällainen puomisuoritus kelpaa mielestäni paremmin kuin hyvin, mutta sitten kun/jos noustaan kolmosiin niin pitää ajatella jokaista pientä kohtaa mistä sadasosasekunteja voi nipistäää. :) Ihan vielä ei siis juoksupuomi ole suunnitelmissa.
A:lla on tällä hetkellä tällainen Pysäytys Ja Nopea Vapautus -tekniikka. Alun perin Jedi meni sen juoksukontaktina tai jos rehellisiä ollaan niin ei minään kontaktina. Kunhan meni. Aluksi sujui hyvin, mutta kun vauhti kasvoi niin se alkoi loikkaamaan yhä korkeammalta. Aikeissa on A:llekin opettaa kunnollinen juoksukontakti. Jedihän osaa boksin mutta juuri tällä hetkellä ei ole oikein mahdollista treenata A:ta tarpeeksi, koska se vaatisi paljon pieniä, lyhyitä treenejä. Ehkä ensi kesänä olisi aikaa Projekti A:han. Tämänhetkinen suoritus on aika hidas mutta kyllä tälläkin ykkösissä vielä pärjää ainakin.Keinu sujui huipusti :) Olin tosi tyytyväinen näihin kahteen suoritukseen. Näiden lisäksi Jedi meni useamman kerran itsekseen keinulle, siis niin että olin ehkä kymmenen metrin päässä ja se itse vain päätti karata sinne. Höpppänä. :D Annoin aina tietysti hirmuiset kehut ja namit.Huomenna käydään mölleissä vähän testaamassa miten kontaktit sujuu kisatilanteessa. Olen supertyytyväinen mikäli Jedi ei tee lentokeinua tai loikkaa A:lta ennen aikojaan, mutta pieni epäilys mulla on että näin tapahtuu... Saa myös nähdä miten Jedi reagoi uuteen paikkaan. Ei olla muissa halleissa käyty ikinä agilitya tekemässä kuin omassa treenihallissa. Sunnuntaina käydään myös mölleissä, koska sekin on meille uudessa hallissa ja tahdon käyttää tämän tilaiduuden hyväksi. Möllien jälkeen Jedi ja minä jäädään sitten (vihdoinkin) ansaitulle tauolle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti