sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Terve vaan kaikille!

Tästä se lähtee!

Tarkotus olisi siis pitää jonkinlaista blogia ja päiväkirjaa tuon koiruuden menoista ja meiningeistä. Ehkä vähän muutakin siinä sivussa. Saa nähdä. 


Muuta siis, jonkinlaista esittelyä. Minä olen 14-vuotias neitokainen ja hihnan päässä touhottaa neljä kuukautta vanha shelttipoika Jedi. 

Puhuiko joku minusta?

Jedi rrakastaa lunta ja riehumista, kavereitten korvissa roikkumista ja kaikkia tuttuja ihmisiä. Vähä vieraammat pitääkin sitten tarkastaa huolellisesti ennen kaveriksi ryhtymistä. 

Jedin kanssa olisi tarkoitus alkaa harrastaa tokoa. Ehkä myös kokeillaan agilityäkin, ja rally-toko kiinnostaa kovasti. Jos tännepäin tulee kursseja niin varmasti mennään, koiraharrastustarjonta kun on hieman suppeaa täälläpäin, ainakin tällä hetkellä.


Jos vielä itsestäni kertoisin jotain. Olen siis 14-vuotias, ja harrastan koirailun ohella tanssia, lähinnä balettia ja nykytanssia. Baletin parissa olen ollut jo yhdeksän vuotta. Lisäksi rakastan muita taiteenmuotoja, piirtämistä, käsitöiden tekemistä ja musisointia sekä hyvää musiikkia. 


Tämän kaverikuvan saattelemana toivotamme kaikille hyvää illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti